Hoe werkt het?

Om een afspraak te maken kunt u bellen naar 023 5629890 het antwoordapparaat staat altijd aan. Spreekt u alstublieft een boodschap in, dan bel ik zo spoedig mogelijk terug. Ik heb voor deze manier gekozen omdat ik het storend voor u vindt als ik om de haverklap mijn schaar neer moet leggen om de telefoon op te nemen.

U kunt mij ook een mail sturen (sandra@dekapsteraanhuis.nl) met uw gegevens ook dan zal ik zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u opnemen. Een vervolg afspraak kunt u maken als ik bij u ben voor een behandeling. Mijn werktijden zijn, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 8.30 tot 17.30 uur.

U hoeft niets in huis te hebben, ik heb alle producten bij me. Op de afgesproken datum en tijd kom ik bij u langs voor de afgesproken behandeling, we hebben alleen een stoel nodig! Alle behandeling gaan net zoals in de salon; spoelen en wassen doe ik boven de wasbak in de keuken of de badkamer.

Afspraken afzeggen minimaal 24 uur van tevoren, gemiste afspraken worden volledig in rekening gebracht.

Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel! Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent over de kleur of permanent. Neemt u dan alstublieft contact met mij op, ik maak dan een afspraak om samen met u tot een oplossing te komen.

Sandra Home Coiffure staat voor

shield
Kwaliteit
like
Gemak
euro
Vriendelijke prijs